2023-12-12 466 浏览
今次同朋友嚟到一间港人咁爱嘅台式餐厅大啖,真系一个字—正! 😋 首先,个卤肉饭真系够哂味,猪肉嘅咸香同饭粒嘅软糯完美融合,简直系绝配!跟住啲水饺,唔单止个皮Q弹,啲馅料又鲜嫩,肉汁一咬就四射,舌头都话晒多谢。饮品方面,一杯冬瓜茶消消腻,既清新又解渴。🥤话时话,小食部分绝对系惊喜连连。啲锅贴金黄酥脆,一啲都唔油腻,佢啲香气令人一食难忘,抢镜到不得了。另外,小编我哋个人非常推荐𠮶个地瓜球,外皮滋滋作响,入口即溶,𠮶种甜美味道令人回味无穷。🍠整体来讲,餐厅嘅食物质素、口感、同埋份量都系一流,服务态度都几好,绝对系满分推介!下次一定会再黎添,想试下牛肉面同其它台式小吃,令呢个美食之旅更加圆满!👍🏻