2018-12-26 368 浏览
呢一晚,终于食呢间,其实佢都开咗一段时间,佢嘅其他分店都食过,我食过嘅食物都ok好味。 一入到去,餐牌唔同,女友大叫,平咗嘅😯 再望望⋯⋯噫⋯⋯’canteen’ ! 原来系平少少嘅芽庄!同埋无咁多食物款㗎,仲无加一! 菜都系得一种,我哋都叫咗,见到$48,又见到后面枱个碟刚到,都唔细碟,所以唔洗谂,叫!😁左睇又睇,我都系拣咗捞檬,系炭烧猪扒捞檬。而女友话好耐无食生牛肉河,就叫咗。我嘅捞檬到先⋯⋯个卖想麻麻,我自己唔系好钟意块猪扒唔系原整一块出,好彩个味都ok,但咸咗少少兼唔觉系炭烧 feel 🤨 啲粉同捞檬粉个汁都正常好味😊生牛河到埋,卖相ok啦,女友就话一般好味,有啲淡⋯⋯跟住我试吓⋯⋯都唔系吖,都有啲牛肉味,几正常㖞😅至于个菜,都系正常,味道可以啦,$48就抵食嘅😁虽然食物未去到好好味,但都可以再黎嘅,但食饭时间又系限一个钟,有点赶,最好谂定咗食咩先坐低就好好多😅

炭烧猪扒捞檬

生牛肉汤粉