快乐小羊只有小羊得快乐,而您就是没快乐!老老实实,呢间店价钱系中上就-早知,想食啲靓食材,俾贵少少真系冇所谓啦!不过,你使唔使限住只食两小时先?呢间店唔系任饮任食嚟嘅㖞,-够钟就准时叫我哋埋单,使唔使咁呀?跟住见你未走,就过嚟收晒你啲碗碗碟碟,再唔走就嚟熄咗你嘅煲,再唔走就连你嘅汤煲都收埋!喂,哗晒都几个人食,每一人都要三佰几四佰落楼㗎㖞⋯⋯ 当然我做客人都好明白,如果有人等位嘅,做生意就冇办法啦!~~~ 喂呀!我坐三楼,行楼梯落去,成层二楼冇人坐,使唔使咁赶我哋走呀,咁嘅服务质素,你送几多coupons俾客都冇用,我都真系唔会再嚟帮衬啰!讲返食物:成双汤底$118,清汤味浓,跟以前的小肥羊或者内地的火锅店差唔多,啲肉唔使再点豉油食都已经好够味。羊羊大拼盘$268,羊肉摆置得好靓,羊味浓郁,块块羊肉厚度适中,咬口不错,非常美味。金蒜烧广岛蚝$118,蚝身尺寸适中,蒜香扑鼻,美味可口,配美酒-流。蒙式烤串$28/串,肉味香浓,粒粒厚度刚刚好,肥瘦均匀,羊肉香味,可令你晕之一阵。双丸,鲜虾丸拼墨鱼丸$98,肉味新鲜,粒粒Q弹。
快乐小羊

只有小羊得快乐,而您就是没快乐!

讲返食物:

双丸,鲜虾丸拼墨鱼丸$98,肉味新鲜,粒粒Q弹。
羊羊大拼盘
2022-12-26