2022-09-24 77 浏览
只此一次 环境十分之差 服务亦很一般 食物质素亦差,想去既朋友自己谂清楚。餐厅环境十分挤逼,嘈杂到不得了,想同朋友倾下计都完全倾唔到,枱与枱之间距离十分之近,枱又细张。而且安排咗一个冷气机滴水既位置俾客人,成餐饭不停狂滴 向经理反映被滴湿袋、衣服、头,经理只系叫客人坐开少少,明明有空枱都唔安排调位,成餐饭要个客就住就住避开啲水嚟食饭 差到不得了!另外食物方面 叫咗一份土豆丝同半只鸡煲,土豆丝味道唔错,但另一味鸡煲啲鸡又老又柴又多碎骨。就快食完既时候有员工粒声唔出上咗2杯仔应该系桂花啫喱(?)之类既野俾我哋,但又唔讲系啲咩,到底系送定系上错?到底系咩食物?友人试咗一啖,感到质感味道十分奇怪就没有食用。最后埋单,员工叫极都唔嚟收钱,到底系咪唔想收钱呢?等咗好耐先有人嚟 我地俾齐晒钱 个员工又数咗好耐 好似唔识计数咁,明明只系三张一百蚊加一个十蚊一个两毫,唔知点解要数4,5次,仲谂住话我哋俾唔够钱,十分无奈!

2022-09-23
  • 酸辣土豆丝