2021-10-15 205 浏览
朋友帮我庆生,拣咗呢间餐厅,希慎𠮶间分开咗2 边,位置细细点餐好几个main course 都话冇晒唔知系生意太好定系冇准备材料头盘 :油金鱼三文鱼子油金鱼腌制过,配上三文鱼子既咸香系ok 既,但系唔知点解有pat 蓝色既萝卜丝🤷🏻‍♀️啲萝卜丝又唔酸又冇味,真系净系要来装饰带子三文鱼子意粉粒带子ok 既,意粉偏淋,连埋啲罐头吞拿鱼一齐炒埋一碟咁law芝士焗猪肉猪肉既口感真系难以形容,未去到难食,感觉好似将煲完汤既猪肉撕碎,再调下味焗返佢咁样🙊最好味真系个甜品叫咗3 款唔同既甜品,又系好多款都话冇🙈最好食系个菠萝芝士蛋糕,芝士味好浓厚,块菠萝干都重菠萝味,好食一个系荔枝味,一个系西瓜味,2 个都好千花香PS 点蛋糕𠮶时问侍应可唔可以喺只碟度写「 Happy Birthday 」,佢话冇,问佢有冇生日牌,佢话要加$10 蚊,我地话ok , 来到之后发现冇蜡烛,问侍应,佢话蜡烛要加$5 蚊,我地都ok, 我地搞笑咁问:点著佢洗唔洗加钱呀?🤣🤣最后发现生日牌个名都写错咗🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
朋友帮我庆生,拣咗呢间餐厅,希慎𠮶间分开咗2 边,位置细细
点餐好几个main course 都话冇晒
唔知系生意太好定系冇准备材料

头盘 :油金鱼三文鱼子

啲萝卜丝又唔酸又冇味,真系净系要来装饰

带子三文鱼子意粉

芝士焗猪肉