2024-06-30
员工服务态度部分亲切部分冷淡,叫咗份韮菜饺渌好咗就正满心欢喜食啦,点知馊咗...即时𠼱都𠼱唔切,然后同店员讲咗,点知个店员净系嗌我等阵,结果我真系等咗阵都唔见有人嚟处理,就再同位应该系店长嘅职员再讲,其实由头到尾佢哋都无“危机处理”嘅意识咁,除咗识讲声唔好意思外,完全无主动提出任何解决方案,最后系我哋要求佢哋换个新锅。之后用餐时间无补返俾我都算,但last order都唔讲声,最尾谂住喺自助区拎个公仔面嚟渌,但求饱肚就算。点知个公仔面由屋企人开袋𠮶下我已经闻到好大阵胶味,渌咗之后我成煲汤都劲大阵油膱味,原来包面膱咗,搞到锅入面啲牛肉想食都食唔落口。最后我都废事再要求换锅,因为都无得要落单,佢哋又赶住清场,无谓阻人收工啦,最多走之前再同佢哋讲声,佢哋啲嘢食唔掂,边样嘢食变坏咗,希望佢哋会检讨吓check密啲食品新鲜度啦,我都唔想再有人好似我咁食到身心都唔舒服。