2022-07-21
约咗班friend嚟中环呢间度食,叫咗几个waitress recommend 嘅cuisine for share:西班牙White Sausages - 我觉得几好食因为冇平时德国肠𠮶啲咁浓味。鹅肝Starter - 平时少食鹅肝这类高脂肪食物,但系觉得佢嘅鹅油好香,同朋友share嚟食就冇咁有邪恶感。Risotto - 比起其他地方食嘅海鲜Risotto较为软身,听人讲正宗嘅Risotto应该系有啲生米嘅感觉, but anyway, 味道唔错。Triple cheese pizza - 我唔系Pizza fan但觉得佢系成餐饭最好食嘅,芝士拉丝感十足!牛扒伴薯条 - 个牛有啲dry, 反而个薯条仲吸引。其实我讲咗几次想食青口,见隔篱枱一盘盘蓝色兜装住好靓,但我啲friend竟然ignore我 🥲 下次一定要order番!
牛扒伴薯条 - 个牛有啲dry, 反而个薯条仲吸引。