2019-05-04 1635 浏览
平常好少会主动拣新派食店。今次朋友拣,有介绍话好食,所以试下。都系一试可以了...我地5个人,叫左2个散叫,一个4人set dinner。猪,鸡,牛肉串烧 $88图中系鸡,我都只食左鸡肉串烧。沙嗲酱汁花生味浓,鸡肉就普普通通。串烧通常都会做到鸡肉好滑,呢个我就个得唔干,不过唔够滑。咖哩炒软壳蟹配蒜蓉包 $168软壳蟹分量唔多,细码。应该有炸过,可能系唔想炒既时候散开,不过炸粉厚,炒埋咖哩汁变左浆状,蟹亦都淋哂。咖哩汁太咸,浆状,唔太食到咖哩味。个人就唔岩食,不过友人都好钟意。配有既蒜蓉包,用既唔系法包,系厚方包。蒜蓉同牛油味就好足,不过一啲都唔脆,淋到拎起系挺身唔到。以下系4人套餐,影影下冇再影。肉碎芝工薄饼料就好少,饼薄身好脆。泰式柚子沙律虾,口感唔爽口,冇任何味似瘦身蒟蒻。西柚拣得几好,唔会死苦。套餐仲有菠萝炒饭,乌头同冬阴公汤,菠萝炒饭亦有虾,口感都系一样。乌头呢款菜系餐牌上占一页,感觉系招牌菜。上到枱都系失望,鱼系腥。整体味道一般,分量少。食完大家都唔够饱。服务方面,店内服务生有2个,当日系平日有3-4枱客。感觉佢地好忙,叫佢地加水上甜品各样,都好似阻住佢地。希望改善一下。
我地5个人,叫左2个散叫,一个4人set dinner。
猪,鸡,牛肉串烧 $88
咖哩炒软壳蟹配蒜蓉包 $168
以下系4人套餐,影影下冇再影。
肉碎芝工薄饼
料就好少,饼薄身好脆。
泰式柚子沙律

整体味道一般,分量少。食完大家都唔够饱。