餐厅: 喜滿樓菜館
资讯:

2024-09-28 1549 浏览
朋友推介的地方,首先食物质素挺不错,几有水准,例牌份量很大,不过九成菜式价钱都是$98或以上,贵唔贵见仁见智,不过我觉得价钱都对得起佢嘅食物质素,性价比就谈不上。Book咗大抬上咗阁楼,环境比较狭窄而我哋就被分配喺两张大枱中间嘅一张比较细嘅枱,又系香港特色如果其他枱坐满人其实你张凳系拉唔到出嚟坐,我谂大家都明白什么状况,原来其中一张大枱系散客上嚟搭枱的。因为要突然加多两位朋友,亦见到另外将大枱系无人, 问咗好耐职员张枱有冇人订枱,最后话张枱已经有人,其实到最后张枱都系冇人 宁愿你的喺度逼。 楼上只得一个职员服务基本上唔会主动服务你, 最好笑系同老板娘落单叫𩠌,我哋望住张餐牌叫碟菜,跟住佢话冇,我哋问返佢而家有咩菜可拣,佢又霸气地叫返我哋自己睇返餐牌, 然后我哋口噏几款菜都系冇,其实会唔会你讲畀我听有咩菜会直接啲。 我谂呢间食肆出名都系靠kol。
  • 芝麻鸡
  • 原只菠萝咕噜肉