2021-06-26
约咗朋友去 D2 Place, 之前谂住揾地方食lunch先, 揾揾见到呢间超~级~可爱既cafe, 玻璃上画满猫头鹰&其他动物/角色既插画! 🥰即刻入去店内睇睇, 店内明亮简洁, 座位唔算太多, 睇睇menu佢既选择都多, 见到个名字好特别既明太子云蛋多士, 另加多个厚切午餐肉牛角酥. 睇埋甜品menu好吸引! 再加个士多啤利花生酱牛角窝夫! 饮品的话就拣咗 Cappuccino & Mocha!时间重早店内唔多人就即刻影下相先, 从店内望返出去, 玻璃上抢眼既一只只猫头鹰望住你真系好搞笑!!!食物上枱啦!! 店内有幅布满草既墙影相超靓! 明太子云蛋多士好得意, 真系一旧云既感觉! 食落轻飘飘超有趣!!厚切午餐肉牛角酥食落有惊喜, 佢个酱有浓厚黑椒味, 同牛餐肉好夹, 另到整个酥既层次提升咗!!!🤤士多啤利花生酱牛角窝夫呢个组合唔错, 窝夫中间既士多啤利酱&花生酱都好多, 咖啡有水准, 整个午餐都好饱好满足!!👍🏻