餐厅: 富山麵家
资讯:

2023-08-03 64 浏览
系OpenRice 见到好多好评所以决定一试星期六4点几去唔洗等位🤩餐厅装修系好有日本风🎏同埋入面都有几样玉桂狗既装饰北海道牛奶拉面 $90拉面本身已经有溏心蛋同叉烧(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)奶味都浓,食落唔会太咸觉得几好味但叉烧太肥,多过半旧都系肥膏😖拉面属于比较粗身,口感适中札幌味噌拉面 $90依款拉面汤底无太大惊喜汤底感觉好似平时自己煮面既汤包咁ಠ_ಠ同样都有叉烧太肥既问题🥲肉汁满满饺子 $42用左玉桂狗碟仔去装 very qq😳饺子都煎得刚好,入面都有肉汁份量唔太多,同埋好似DONKI一包包既饺子咁😗海盐芝士薯条 $28系粗薯但都炸得好脆(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)闻落好香芝士味,不过系因为芝士粉铺面食落个薯条淡淡地无咩味好可惜~因为佢炸得岩岩好🥲可能无食到冠军拉面,所以整体而言都一般🥹
系OpenRice 见到好多好评所以决定一试
星期六4点几去唔洗等位🤩
餐厅装修系好有日本风🎏
同埋入面都有几样玉桂狗既装饰

北海道牛奶拉面 $90
拉面本身已经有溏心蛋同叉烧(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
奶味都浓,食落唔会太咸觉得几好味
但叉烧太肥,多过半旧都系肥膏😖
拉面属于比较粗身,口感适中
札幌味噌拉面

札幌味噌拉面 $90
依款拉面汤底无太大惊喜
汤底感觉好似平时自己煮面既汤包咁ಠ_ಠ
同样都有叉烧太肥既问题🥲
肉汁满满饺子

肉汁满满饺子 $42
用左玉桂狗碟仔去装 very qq😳
饺子都煎得刚好,入面都有肉汁
份量唔太多,同埋好似DONKI一包包既饺子咁😗
海盐芝士薯条

海盐芝士薯条 $28
系粗薯但都炸得好脆(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
闻落好香芝士味,不过系因为芝士粉铺面
食落个薯条淡淡地无咩味
好可惜~因为佢炸得岩岩好🥲

可能无食到冠军拉面,所以整体而言都一般🥹