🇭🇰 旺角-Urban Cafe今次系同朋友仔去呢间好出名嘅猫猫Cafe!!!入面劲多猫猫 环境又干净卫生同舒服~~同埋menu后面有一啲系对猫猫要注意嘅守则🙌🏻确保大家爱护猫猫 店员亦尽责地提醒小朋友要小心同猫猫玩☺️⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗☑️整体方面:想身处一大堆猫猫嘅环境千祈唔错过~~仲可以坐好耐添啊🔷Set For 2(⭐9/10) $300🔸 两份精选餐汤🔸 两份精选沙律🔸 滋味二人小食拼盘(唐扬炸鸡,薯条,洋葱圈)+$28🔸 三重芝士肉酱意大利面🔸 西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨🔸饮品X2当日餐汤应该系粟米蓉汤,饮落唔会太浓味~而小食拼盘都几大份㗎 全部都新鲜炸出 最欣赏系佢嘅洋葱圈 出色☺️而肉酱意大利面食落都有好浓嘅肉酱味,不算太惊喜,但都好食嘅!而𠮶个黑毛猪肋骨 就好大份 真系够我哋一齐share嚟食,而且佢个猪肋骨再配咗薯条,所以食落好够食,而且猪肋骨唔会太韧👍🏻⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗🎏地址:URBAN Cafe (兆万中心) (旺角)旺角西洋菜南街1N号兆万中心1
🇭🇰 旺角-Urban Cafe

🔷Set For 2(⭐9/10) $300
🔸 两份精选餐汤
🔸 两份精选沙律
🔸 滋味二人小食拼盘(唐扬炸鸡,薯条,洋葱圈)+$28
🔸 三重芝士肉酱意大利面
🔸 西班牙烧烤酱黑毛猪肋骨
🔸饮品X2

🎏地址:URBAN Cafe (兆万中心) (旺角)
旺角西洋菜南街1N号兆万中心14楼

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃货 #likeforlikes #blogger #hkfollows#旺角美食#旺角餐厅#旺角#猫猫Cafe#urbancafe

按一按👇🏻可以看回我们所有的香港好西🤗
#lg_旺角