2024-07-04
马鞍山最近开咗全新嘅火锅放题,以台式食品为主,嘢饮方便仲有珍珠奶茶手摇等等可以选择。今次我哋拣咗澳洲和牛放题套餐,有90分钟及120分钟自由选择! 个人建议如果本身好钟意食濑尿虾嘅可以拣120分钟! 出边放题类型嘅餐厅好少会有咁新鲜嘅海鲜,海鲜整体弹牙鲜甜,好少何会有濑尿虾,虽然放题形式濑尿虾唔会话非常大只,但系细细只有肉食又鲜甜,性价比非常高 今次我哋拣咗寿喜烧同埋蕃茄浓汤,两个都系正常发挥蕃茄汤都算浓郁,出边仲有大量嘅蔬菜可以自己选择。肉类都有三至五款,澳洲和牛入口即溶,牛板键就比较有口感,各有各好食!仲有好多款台式小食,包括卤肉饭炸物、糖水、盐酥鸡等等,全部都充满台式风味。 整体嘅用餐体验都非常满意,下一次有心郁郁想食火锅放题一定要返转头🤤🤤🤤