2025-01-19 141 浏览
#新年 天气咁凉❄️呢间台式烧肉店咁出名,点都要嚟试一试🧧过一个肥年😋🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻想暖了身咪所以过咗嚟食烧肉,而家仲做紧抵至$85 60分钟午市自选套餐,有澳洲M5和牛同安平牛舌芯拣🥩真系叫多几碟来烧先得😋除咗食和牛之外 ,当然仲有好多正爆新鲜嘅烧肉材料任拣,有安格斯牛板键🥩美国SRF极黑牛、三角牛肩肉等等嘅高质素靓牛俾我哋烧🤤所有牛肉高质,仲好够牛味浓,够晒新鲜,到而家我仲记得厚切嘅牛舌芯、和牛同黑极牛够晒Rich,充满牛味🤤真系啱晒我呢个牛魔王🐮当然仲有大大只虎虾、生蚝同埋元贝🦐俾大家烧🤤同埋大量台湾特色小食物俾大家拣,炸蚵卷、梅山酥炸薯同盐酥鸡等台湾即食特色小食😋正!台湾出名手摇野饮🧋🥤依家Like 社交平台送开心果奶盖红茶🤤自助Bar已经包樱花虾拌饭、饮品任饮、安平茶类、Häagen-Dazs雪糕😋佢哋嘅饮品柜有大量嘅台湾嘢饮,特色台湾饮品🍹 🧃真系无得输!

🍖🍉🍣🍢🍗🍳🍍🧀🍱🍧🍮🌮🐟🍹🫘🍻

• 澳洲M5和牛