2023-01-02
慧食猫地址: 葵芳葵富路7号葵涌广场1楼B01C号舖#yauyau_葵芳🌯🌯火腿鸡蛋肉松手抓饼 $26行过见到呢间小食店好多人排,去到落完单个店主同我讲半个钟之后返嚟攞,我见佢咁多人佢嘅味道应该好好咁啦。我准时返到去拎,可能佢多单整太多,摆耐阻,我食落冇咁热,个馅里面有菜啊芝士火腿沙律酱,肉松仲有啲蛋咁,个皮望落就好松脆,咬落就淋嘅,头一两啖都还可以,之后越食越唔好味,食落仲有浸月饼莲蓉怪味,一啲都唔香口,食到最尾几啖我同男朋友都放弃咗啦。呢间应该冇下次。味道: 2.8/5番兜: 0/5#葵芳美食 #美食 #好吃 #instafood #foodstagram #foodphotography #yummy #foodiehk #hkfoodie #foodie #igfood #hongkong #hkfood #葵芳台湾菜 #台湾菜 #慧食猫
地址: 葵芳葵富路7号葵涌广场1楼B01C号舖
#yauyau_葵芳