2022-02-21
🐱🐷段纯贞牛肉面喺铜锣湾经过535 Tower见到呢间过江龙牛肉面 入去试下佢~下昼点半入去唔洗点等位 手机自己落单叫咗个炖蕃茄腱心牛肉面💓 拣咗手工面,啲面好烟韧~同埋挂汤 见到大大旧蕃茄 佢仲要唔系腱普通水茄去整 系用咗似系意大利番茄呢款长形嘅番茄去整 更多汁更浓味☺️入面面有3-4旧肉 大大旧💓💓 好腍💓仲会有啲酸菜比你自己加落啲面度食~酸菜正正常常台湾味另外叫咗个炖浓汤鸡面,呢款拣咗细面呢款有啲家常味🥰鸡肉系鸡髀位 斩开咗两旧方便你食,仲有啲生菜做配菜 清淡得嚟又冇咩负担☺️钟意滑鸡嘅朋友唔好错过啊-另外小食叫咗个红油抄手,上面有啲芽菜 炸黄豆等 不过个人觉得可以再辣少少🤏🏻佢个酱汁不够浓味 但个云吞好好味 入面有大大只虾💓仲好爽口弹牙!🐱🐷总结:手工面必试~下次试下其他小食❗️注意:如果系附近返工 食完keep番单7日内再帮衬有9折㗎~
下昼点半入去唔洗点等位 手机自己落单
入面面有3-4旧肉 大大旧💓💓 好腍💓
仲会有啲酸菜比你自己加落啲面度食~酸菜正正常常台湾味
另外叫咗个炖浓汤鸡面,呢款拣咗细面
🐱🐷总结:手工面必试~下次试下其他小食