餐厅: 茶木‧台式休閒餐廳 (iSQUARE國際廣場)
资讯:

2019-05-31 197 浏览
有一日因为咁啱俾人放咗飞机所以同个飞去下午偷闲一下。去到尖沙咀嘅一间台湾餐厅叫做茶木。听就听得多喇真系第一次先遇到。但因为刚刚嘅事情而影响咗少少胃口当然我都会保持中立去品尝这间餐厅嘅美食。呢间餐厅舖面非常之阔落,都好光猛。卫生环境唔错啲嘢,餐具都系干净嘅。都有好多职员好忙噉走嚟走去忙到不可开交去服侍啲客人。一入到去收银员好快就用国语同我讲欢迎光临,然之后问我几多位然后就马上带我入左基本上都唔使等非常之好啱哂啲心急嘅我唔会因为等位而唔耐烦。坐低睇过咩料之后我就同我朋友嗌咗一个煮菜一个小食噉就大家纷嚟食。𠮶个鱼肉豆腐非常弹牙同香口,卤肉饭非常够味道d肉又弹牙d汁又够香浓,饭嘅数量都唔错。简简单单就品尝咗台湾最出名嘅卤肉饭,真是开心的一天哦。

呢间餐厅舖面非常之阔落,都好光猛。
卫生环境唔错啲嘢,餐具都系干净嘅。
都有好多职员好忙噉走嚟走去忙到不可开交去服侍啲客人。

简简单单就品尝咗台湾最出名嘅卤肉饭,真是开心的一天哦。