2006-09-23 29 浏览
寻晚阿M同阿J黎帮衬潮州菜,店舖细细,要搭枱都唔紧要,d伙计态度极差,好巴闭咩?问个伙计:三鲜煨面即系有边三鲜?佢话:就系果d鱿鱼丝之类既野啰.我问:即系咩啊?再想问下其他野,佢都唔知行咗去边喇!都唔知咩野咁赶时间,张椅俾佢撞到我只脚.又唔系出边几百人等紧食饭,懒系忙.@^^@叫咗佢地既镇店之宝-蚝仔粥:只系泡饭,讲唔上系粥,d蚝几新鲜大只既...排骨煨面:不过不失.最唔抵系个潮州三宝:花生,菜甫,咸酸菜,救命!!!平平地有一只蛋,豆腐加生肠都话系三宝啊!我地有被骗既感觉,想问又无得问,唉......应该系叫做潮州小食,误导食客.埋单既时候,个伙计话:三宝果个埋单啊!佢咁讲即系咩意思呢?下次唔使指意我地会再去帮衬.