2018-12-13
之前一直想试下呢间Eat me bar cafe好耐,个名几得意,食评亦不错平时同妈咪食黎食去都系米线,中餐,都冇咩点同佢食过西餐,今日带佢黎食餐好既!我地夜晚6点45分左右就上到黎,人仲未多,食到一半就差唔多满座啦呢度既环境都几有情调,不过我妈咪就话太暗,暗到睇唔到menu d字cafe仲有个大营幕播歌同mv,咁岩今晚仲有客人生日,播生日歌,都几贴心!我同妈咪睇Menu睇左好耐,最后拣左个水牛城鸡翼,慢煮顶级安格斯肉眼扒,酱烤美式猪仔骨配烧炸酱(6支)同埋一杯orea脆脆朱古力沙冰唔洗5分钟,个鸡翼就上枱啦,卖相唔错,不过冇之前上网睇既咁多汁。我之前冇食过水牛城鸡翼,所以未食之前都唔知咩味!以为水牛城鸡翼系辣辣地,点知食落系甜甜地既,同埋鸡翼系炸过既,都几好味!鸡翼都未食完就上饮品,个杯比想像中细,外卖几好,饮落朱古力味几出,又够奶味又唔会太甜,不过完全冇orea味同埋冇咩沙冰既感觉。到个猪仔骨,上到枱我同妈咪都吓亲,冇谂过得6支骨都咁大份,好彩冇拣到12支骨!!猪仔骨既酱酸酸甜甜,猪仔骨超级厚肉,不过我觉得煮得唔够耐唔够淋。到肉眼扒,我叫左五成熟,望落块扒煎得几靓,配菜有薯蓉同小蕃
水牛城鸡翼
orea朱古力脆脆沙冰
酱烤美式猪仔骨配烧烤酱
到肉眼扒,我叫左五成熟,望落块扒煎得几靓,配菜有薯蓉同小蕃茄同埋一兜汁。切开块牛扒,真系煎得唔错,粉嫩的牛~~不过块牛有d“银“,同埋个汁系冇咩味既
慢煮顶级安格斯肉眼扒