2020-12-11
趁海港城有$100-$50 cupon就黎试下呢间几出名以前好多人排队嘅burger,可惜期望越大失望越大。落单后唔够5分钟就上左杯milkshake,成餐最合格就系呢杯饮品。我比较好甜所以杯野甜度系ok,朱古力+咖啡口味呢d野好少出事,不过都唔系有特色到会特别想再试一次。跟住等左差唔多15分钟个blt burger combos先到,本来谂住等咁耐饿左野食食落会好食d,点知每part都系伏。薯条唔香唔脆又冇味,落埋茄汁都系觉得唔好食。个口唔够大所以切开Burger食,切到差唔多肉位切极都切唔开,再望真d唔系块汉堡而系块烟肉切唔开。挑左块烟肉出黎食,哗!成块盐做嘅胶咁咬唔开。处理完烟肉食番个包。Burger 个包明明见佢微浓有煎过,但又系唔香又唔脆。旧肉明明系5成熟有血色但系极柴,牛肉成份应该重嘅,但系又好似冇落盐咁,如果肉味好香我觉得块汉堡唔调味系ok,可惜佢唔系,而且点解5成熟都可以干到冇汁,我真系唔明。包入面其他菜同汁系正常,不过包同肉都唔得一旧burger已经冇灵魂。唔计食物环境系舒服服务都正常。不过野食唔得,用cupon平左一旧水食呢餐都都嫌唔抵食,原价两旧水更是不了。同价位
唔计食物环境系舒服服务都正常。不过野食唔得,用cupon平左一旧水食呢餐都都嫌唔抵食,原价两旧水更是不了。同价位食过最难食一定系呢间BLT没有之一。
其实送到上黎成set野系微暖唔系热,可能因为摆太耐先上菜出事啦,不过咩原因都好我唔会想再番黎食呢间野。