喺网上见到佢嘅海胆带子阔条面,觉得好吸引,环境又几靓咁,所以就book咗枱同朋友庆祝生日,结果真系冇拣错😙😙我地叫咗三样野,其中一样系令我会再次回头嘅!就系佢个北海道海胆帆立贝幼蛋面啦🤤一食估唔到咁浓郁,个口充满咗海胆汁,完全系好足料🤤仲叫咗期间限定嘅burger ,佢用咗芒果黎做sauce,成个味道好fresh,好balance,个包做到脆皮,本身唔太钟意食burger嘅我都觉得佢整得几好👍🏻仲有个鱼柳,依个相比之下就比较普通最后我哋谂住嗌佢个巴斯克蛋糕,但唔知系咪期间限定冇咗所以就转左另一款伯爵茶味cheese cake。呢个值得一赞嘅系佢嘅店员好细心,可能听到我哋同个frd讲Happy birthday,佢主动问我哋个蛋糕使唔使写字😺我哋当然好开心啦☺️总括而言我哋呢餐都食得好开心🥳佢啲Menu好似会定期转,期待佢嘅新菜式🥰另外一提,佢位于出咗名要等好耐lift嘅大厦,Book咗位嘅就最好预早15分钟排队😂

仲有个鱼柳,依个相比之下就比较普通

2022-09-17
庆祝纪念