2009-09-24
见到openrice几多人话好,所以预早Dbook位估唔到星期二谂住Book礼拜尾以经差唔多无位。。最后三位,星期五8点!!约左两个friend喺地铁站一齐行过去,好难揾呀,去左保良局,但原来是另一边, 铺头细细,得十令个位,趟门入去时,净系觉得好静!每个人都好似好专心咁食野。。晚餐有牛,黑豚,海鲜拣,我地三个女仔就决定每样一款,可以一次过试晒!汤底就拣左两个鱼同一个Sukiyaki。佢地话想个鱼汤再甜啲,可以一开始就放咗个虾头先!海鲜每样都好大,尤其系只蚝!本人就觉得带子非常好味!好新鲜好甜!牛肉同黑豚都算合格。两款汤底都同啲牛肉/黑豚味道ok配。每个餐都会跟汤,一大盘蔬菜,仲有一“座”乌冬。不过我觉得个乌冬份量好似少左啲,对女仔黎讲就可能够,但系男仔就应该未必够饱lu.... 相信要叫埋串烧先会够... 试左白饭鱼干,好似薯片,几特别 =)每人消费﹕$280
牛肉同黑豚都算合格。两款汤底都同啲牛肉/黑豚味道ok配。
每人消费﹕$280