322
等级4
549
2019-07-14 82 浏览
成日听朋友讲养心殿好食,所以特登谂住同老公去试下有几好食。去到职员安排左卡位俾我哋,都几有私人空间,张枱又够大放食物。我哋谂左好耐拣边款汤底,最后见到美人锅𠮶度写住「女人养颜至宝」,一于就呢个啦!个汤底一嚟到我哗咗一声,真系成只乌鸡系入面,仲有好多我好钟意嘅桃胶,个汤一滚起我就饮咗起码三碗,系三碗!连我老公都话好好味好清甜!其他食材我哋叫咗极上雪花肥牛,一卷卷好精致,仲有饺子拼盘,每款有两粒,同老公share啱晒,其中有一个系自家制麻辣牛肉饺真系要赞!好特别好弹牙!鱼皮饺都好味个皮好滑!另外仲叫咗鸭血,口感一流,真系好似喺台湾打边炉食果啲咁。平时我打边炉一定会叫响铃,但听朋友讲呢度嘅老油条好好食,咁就叫咗一碟试吓啦,真系脆到呢!好味呀!
更多
63 浏览