2020-09-01
|名符其实 又黄又好味 齐柏林热狗🌭️💛 |之前对热狗有阴影嘅我都觉得呢间嘅热狗唔错😙 原来热狗都可以整得出色,唔系净系for充饥㗎😋🌭️澳洲风情热狗 $38/件有芝士、纽伦堡猪肉肠、烟肉、菠萝包身软熟唔干,冇因为外卖关系而冧咗,咬落好舒服肠嘅肉汁丰富,口感脆嫩,最紧要系唔咸,味道自然唔油腻钟意菠萝够juicy同fresh,胃口up🤩千岛酱汁均匀,比例拿捏得好,提升热狗风味之余冇抢咗其他食材味道烟肉存在感低😂😋 味道:7/10🌭️美国洋葱圈热狗 $36/件有洋葱圈、芝士粉、特色BBQ酱、纽伦堡猪肉肠 (menu系写法兰克福肠,可能比错😂)洋葱圈外脆内软,洋葱味唔会好大揾唔到特色BBQ酱嘅特色,似茄汁,今次酱汁落少咗,令成个热狗dry咗少少包身同肠同上芝士粉存在感低😋味道: 6/10整体而言澳洲风情几出色,食晒成个都唔会厌,相比下美国洋葱圏就被比下去,如果想饱啲建议再单叫洋葱圈或加粟米🌽😊
🌭️澳洲风情热狗 $38/件
有芝士、纽伦堡猪肉肠、烟肉、菠萝
包身软熟唔干,冇因为外卖关系而冧咗,咬落好舒服
肠嘅肉汁丰富,口感脆嫩,最紧要系唔咸,味道自然唔油腻
钟意菠萝够juicy同fresh,胃口up🤩
烟肉存在感低😂
😋 味道:7/10
澳洲风情
🌭️美国洋葱圈热狗 $36/件
洋葱圈外脆内软,洋葱味唔会好大
包身同肠同上
芝士粉存在感低