2020-06-28
依间餐厅系我朋友一路都想试好耐,今日难得嚟到太子就谂住去帮衬吓,顺便支持黄店,结果极不愉快!去定唔去大家自己谂清楚⋯我同朋友 walk-in,到达餐厅门口时表示我哋想等位食晚餐。店员指需要执枱,请我哋等一阵。我哋原本都担心佢无俾 number,但见都无咩人等位就无追问啦。点知转个头,有另一对情侣入去问,另一位店员就安排佢哋两个直接入去坐😅我同朋友就觉得好无奈啦,因为系我哋嚟先,于是就揾店员问清楚。点知另一位店员竟然话楼上有好多位,就带咗我哋上楼上坐😅😅😅 咁点解一开始唔安排我哋去楼上呢?后尾店员就安排左我哋上楼上,咁我哋都谂住照食,支持吓。但佢俾咗餐牌我哋之后就自己落咗楼,等咗10分钟都唔见有人上嚟落 order 😅 之前睇食评见到有人话book咗位12点食,但到12:15间舖都未开。真系觉得依间餐厅嘅服务态度好有问题。