中秋佳节庆团圆就梗系唔少得要食住月饼赏下月🌕㗎啦‼️😜唔知有要求既大家拣好咗今年嘅月饼未呢⁉️话说小妹早排已经预先买定左君兰个盒🌟月兔梦游仙境🌟四式月饼礼盒比屋企人过节😆点知中秋都未到,就已经比佢哋全部食晒😂系咁叫我买多几盒🤣呢个礼盒入面拥有四款口味,完全满足到我几个屋企人唔同既口味‼️✨皇牌流心奶黄✨严选特级金沙咸蛋黄酱,令月饼由内而外散发浓郁奶黄及咸蛋黄香味,极幼滑流心奶黄加上酥香的曲奇饼皮,口感层次丰富,令人一试难忘‼️✨斯里兰卡伯爵奶黄✨中间系用上斯里兰卡原产伯爵茶茶叶配以日本传统工艺手法制成既软心伯爵茶奶黄,令甘醇茶香完美保存,入口丝滑回甘,典雅怡人‼️✨麦芦卡蜂蜜奶黄✨选用了100%纽西兰进口 convita 天然麦芦卡蜂蜜的软滑奶黄,令到月饼带有一点点清甜既感觉之余,营养又健康,食多几嚿都唔怕有负担🤟🏻✨朱古力软心奶黄✨选用了法国 Valrhona 80% 特浓朱古力加入幼滑香甜的软心奶黄中,再加上浓郁可可既曲奇饼皮真系不得了,朱古力迷-定要试‼️🫰🏻❤️100% 香港制造❤️@orchidpadaria🛑君兰面包厂📍地址:尖沙咀河内道18号K11购物艺术馆 B2楼 B224号舖#尖沙咀
中秋佳节庆团圆就梗系唔少得要食住月饼赏下月🌕㗎啦‼️😜

✨朱古力软心奶黄✨

❤️100% 香港制造❤️

@orchidpadaria

🛑君兰面包厂

#尖沙咀 #君兰面包厂 #君兰#中秋节#月饼#k11#k11musea #香港制造 #香港美食 #香港 #香港创作