家賀屋刺身寿司專門店

Harvest House Sushi
2024-11-14 191 浏览
家贺屋我食过好几次,每次都唔会令我失望,因为佢嘅鱼生真系好新鲜,性价比非常高,每次我都必点吞拿鱼同生蚝~月见手切本鲔鱼腩蓉丼(单点/定食)我就拣咗定食,因为包括海带味噌汤、胡蔴田园沙律、海鲜茶碗蒸,非常丰富颜色鲜艳,美食落口已经知道好味~茶碗蒸嘅蛋好香滑,沙律菜新鲜~最重要系吞拿鱼腩肉好香滑,同蛋黄混埋一齐食,非常滋味~~西班牙特级银堡垒生蚝,蚝味特别浓,淡淡海水味~唔系好肥大𠮶种,不过肉质非常爽口~真鲷 薄造(15片),真鲷鱼肉特别爽甜,清新脆口,根据自己个人口味可以用柚子酱油,甜甜酸酸好开胃,亦可以用Wasabi调味提鲜~三文鱼腩刺身,非常厚切,食落口感非常丰富,脂肪平均鱼油好香😍吞拿鱼刺身五点不同部位都包括晒,鱼油非常香口~食落冇筋,食完都会心微笑太好味啦~每人一杯生啤同一杯碳酸梅酒~系人生一大享受😬再加埋西京烧猪,味道甜甜地~送酒一流,

月见手切本鲔鱼腩蓉丼(单点/定食)

吞拿鱼刺身五点

每人一杯生啤同一杯碳酸梅酒~系人生一大享受😬
再加埋西京烧猪,味道甜甜地~送酒一流,