2007-11-08
五个人放工黎左呢度食快餐.店子细细得三四张台, 不过环境又几舒服的.还有大学时代经常饮的Snapple; 又有Miller Lite...um ... that is good =).要了一份Central Italian Grocery Grinder: 有Salami, Provolone Cheese, 配菜一堆, Salami 咸咸香香的, 冻冻的但几好食; 另奉上的通心粉就一般.菇仔要的一份Mustroom cheesesteak, 上错左变左Classic cheesesteak, 偷了一旧牛食, 有点似洋葱牛柳=p值得一提的是薯条超好食, 劲脆, 我也犠牲食了几条.PD 要了份Western BBQ Burger, 个饱仲大过burger king, 卒之要分开食, 够哂饱肚.另有Mozzarella Sticks with Marinara Sauce, 呢个差少少, 炸得唔够耐, 芝士唔够溶, 不过外表够脆挽救不少分数.下次自己黎要食burger 先.Menu:http://www.menulog.hk/archie_bs/menus/
店子细细得三四张台, 不过环境又几舒服的.
值得一提的是薯条超好食, 劲脆, 我也犠牲食了几条.
下次自己黎要食burger 先.
Menu: