2015-06-07
吾系讲笑 我同d朋友都大大话话食个好多次放题 但系从来都未食过d咁难食既放题 食物种类又小 要咩无咩 甜品又小 果几丁员工叫佢拎单又要黑口黑面 几次扮听吾到 喂 点都系客人呀 又无得罪你 寻仇呀? 只可以话入黎绝对系中哂伏 讲真 依个价钱 又吾系话劲平 凭咩要受你地d咁既态度 终于知道点解经过亲都无咩人帮衬 下次绝对吾会入依间野 不过都吾系全部吾好, 有一样野都吾错 依间野系我唯一见过食剩野真系要计钱既放题! 例如我地几个叫左个类似蟹粥既粥,超稀,超白 完全无味 极难食 , 但系店员都好好""吩咐""我地要连DD渣都食埋,否则收我地$28 /100g D粥难食 算...照食 , 但自此果几丁店员不停以不善意眼光盯实我地D野食 , 好似准备罚我地钱咁既样,比钱帮衬,又要受依种压力 请我黎都吾会再食我真心怀疑 佢煮煲垃圾比我,我一滴渣都要食埋!!!!!! too bad