本身系呢间连锁店既fans,瑜景湾呢间就第2次食,下午3点几,近乎无咩人入去堂食,叫两款小食,收银有个扎起头发,似系菲藉既外籍中年女收银话无其中一种小食,我话甘我谂一谂边种pizza,咁佢叫我收钱先就拍左八达通。跟住我系前面望左两眼pzzia叫左一件,我应该阻住左佢同其他staff吹水,完全叫极唔应,用左5分钟用瞪住我既眼神帮我落,然后唔叫我number,dump 系枱等我自己攞。过左半个钟,全店无人,我见pizza 太㶶同硬,水都唔够,就出去攞支汽水,呢个时候收银阿姐用超大声同劲恶审犯果只口吻用英文大叫,你叫完未??你仲想叫咩一次过??虽然全店无人,但佢好恶破口大骂话我要再叫汽水,晒左佢阿姐5秒吹水时间!我话唔洗la 甘,佢dump 一声dump 权汽水出黎,再不停大声同佢d同胞骂我,全程bear住我到我食完!!间店个时已经无咩人,就算再叫野饮有咩得罪佢,咁恶劣既staff第一次遇到,食野买难度,仲要买罐汽水比人咁大声呼喝真系呢世人第一次,呢间以后black list !!!!!