2020-05-13 129 浏览
见啲人成日食佢牛油果花好靓咁,我就梗系要去下啦🤪由中环行上去都几远架,夏天真系会出晒汗💦个日5:00去到,点知店员话得返雪糕同个小小bakery...食唔到最想食的牛油果花🤦🏻‍♀️ 好彩都食到玫瑰花雪糕!但店员态度好差,好似觉得我地阻住佢收工咁,搞到我求其食完就走了😤-唯有叫个雪糕+brownie,我地就叫左玫瑰味,因为粉红色好靓😂点知...只玫瑰味劲假,好似啲香水咁,仲要个雪糕甜到傻,虽然系清甜,但都好难接受😖 旧brownie超硬,好难拮落去,感觉唔太新鲜,仲要一样有朱古力味得来都几甜下😰 成碟就系甜,其他食紧咩都唔系好知。-好小比差食评,但大家去到真系唔好嗌呢2样嘢,雪糕我相信其他味会好d! 我仍然相信啲咸食系好好多,但我就唔会再去了,太多cafe想去🤓