今日食咗Greyhound Cafe嘅鸡肉串烧同炸猪颈肉,哇,真系好好味啊!😎鸡肉串烧烧得好啱,每一块肉都好Juicy,啲烧汁又好香,真系好正味!呢个烧烤技术,真系高明得有啲,比啲路边摊烧烤好远好远,真系值得一试!😍炸猪颈肉都好好食,啲肉炸得好香脆,好Juicy,配埋佢哋嘅酱汁,真系好开胃!而且,个猪颈肉唔会太肥腻,食落去唔会有啲人哋话嘅「好油」感觉。👍除咗食物之外,呢度嘅环境都好漂亮,好有style,真系好啱拍照!不过,啲装潢有啲普通,缺乏啲惊喜。服务员都好有礼貌,不过啲态度有啲冷淡,有啲像系咁出餐,唔系好热情。不过,呢度嘅卫生情况都好好,厨房设备整洁,食材新鲜,令人放心食用。总括而言,Greyhound Cafe系一个非常出色嘅餐厅,食物味道超级好,环境漂亮,卫生情况良好,抵食程度又高,值得一试!如果你想要一个高贵、有style、又好食嘅用餐体验,呢度一定系你嘅首选!😏味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️环境:⭐️⭐️⭐️⭐️服务:⭐️⭐️卫生:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️抵食:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

味道:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️