2018-04-16 823 浏览
尖沙咀海港城成日都系咁多人, 当然好多系外地来嘅人, 也有内地来嘅人XD今次好彩有朋友排队先, 我就可以唔洗排队等食啦XD呢间都好出名BURGER, 有不同嘅BURGER 比大家拣, 入面仲有一D 系Veggie Burger比素食者, 都几难得~我就当然拣左个最Signature, 以佢地自己个名整嘅"BLT"! 而我系叫左Combos, 多左个Fries 同Soda!入面有烟肉, 生菜, 蕃茄, 7安士牛肉 同埋BLT Burger 酱汁! 整体都唔错, 牛肉够嫩, 唔会煎完之后变到好老, 都有D咬口, 唔系食完好似无食咁~Fries就拣左Fat Fries, 粗粗薯条有口感! 最后再加个Ginger Ale, 食完真系GUR哂~ 食完岩岩好, 轻松一餐~
今次好彩有朋友排队先, 我就可以唔洗排队等食啦XD

BLT
Fries就拣左Fat Fries, 粗粗薯条有口感!
最后再加个Ginger Ale, 食完真系GUR哂~
食完岩岩好, 轻松一餐~
BLT