餐厅: Cupping Room
优惠: 于此国泰伙伴餐厅用餐赚里 !
条款及细则:
须受其他国泰条款及细则约束。
之前系尖沙咀见到Cupping Room就好想试下,点知系V City嘅诚品睇完书📓出嚟无几耐就俾我见到屯门既分店,咁就梗系要试下啦😍宽敞嘅cafe分左室内同自然采光2️⃣部分,木系设计简约得嚟又会令人觉得舒服写意;采光十足同舒适嘅座位真系坐足全日都得🤭✨香煎大虾龙虾汁意粉✨ $1284只厚实弹牙大大只嘅大虾🍤超吸睛,又鲜又甜好吸引;爽滑既意粉🍝挂满哂又香又浓嘅龙虾汁🦞真系令人食指大动🤣✨招牌忌廉鸡肉意粉✨ $118鸡肉切成细粒状方便入口👍🏻浓而不腻既忌廉汁本身已经好creamy 同好香;意粉🍝上面仲要洒上d烧过嘅芝士粉,令香味更加浓郁,感觉好层次!✨提拉米苏法式西多热香饼✨ $148 雪糕+ $18厚厚嘅法式西多热香饼口感软滑得梨,好有弹性,入口蛋香满满之余仲带有阵浓浓既肉桂香❤️!旁边更放有好有咬口既咖啡☕️味啫喱同索满晒咖啡味嘅,质地有d淋身既手指饼,伴住d绵密香滑嘅忌廉!!😍本身呢个配搭已经好正👍🏻加埋个涷冰冰又甜甜哋嘅云呢拿雪糕🍦令到个甜品更加出色🤩大推!!✨抹茶鲜奶✨ $48抹茶🍵味同鲜奶嘅味道好夹,亦都配合得好好,又滑又香;抹茶味本身都好突出👍🏻,如果叫热饮既话,茶味应该

✨香煎大虾龙虾汁意粉✨ $128

4只厚实弹牙大大只嘅大虾🍤超吸睛,又鲜又甜好吸引;

爽滑既意粉🍝挂满哂又香又浓嘅龙虾汁🦞真系令人食指大动🤣

✨招牌忌廉鸡肉意粉✨ $118

✨提拉米苏法式西多热香饼✨ $148

雪糕+ $18

✨抹茶鲜奶✨ $48

抹茶🍵味同鲜奶嘅味道好夹,亦都配合得好好,又滑又香;抹茶味本身都好突出👍🏻,如果叫热饮既话,茶味应该会更重更浓👍🏻

✨朱古力✨ $48

朱古力味🍫好浓,上面放左厚厚一层朱古力粉,甜度啱啱好,唔会太甜同好漏!😍

无论系食物、饮品🥤定系环境都超高质既cafe,识食又识叹嘅大家又点可以错过啊🤔

⚪️Cupping Room

📍屯门屯门乡事会路83号V City地下13 & 15号舖