2024-06-18
The Pizza Pig (荔枝角)呢间西餐厅绝对系高质素打造首先要推介PAN-ROASTED SEABASS FILLET & STEWED PRIME SEAFOOD,售价$198(半份)。呢道菜肯定唔会令你失望!细心挑选嘅新鲜海鲈鱼配上精心烹调嘅顶级海鲜,每一口都充满海鲜鲜味,而且肉质嫩滑可口。佢哋仲用独特调味手法,务求带出每种食材嘅本味。我试咗之后,真系赞不绝口!第二道要介绍就系SIGNATURE PIGGIE,每件$138(8吋)。呢个就系呢间餐厅嘅经典招牌菜!佢哋嘅炸猪皮有独特嘅风味,加上松软既薄饼底,简直就系完美组合。即使你一个人也能轻易解决,但我建议同朋友一齐品尝,定保证饱肚返屋企。最后,就系PREMIUM ITALIAN COLD CUTS & ASSORTED ITALIAN CHEESES,售价$238。呢度供应嘅意大利冻肉同芝士真系顶级货色!嚟自意大利嘅名厂,佢哋坚持用最优质食材制作,而且配搭得天衣无缝。即使只系简单咀嚼,都同样能感受到醇厚浓郁嘅意大利风味。总括而言,呢间西餐厅绝对系一间质素出众嘅餐厅!佢哋嘅菜式精心制作,每一道都充满特色,价钱虽然略高但相当物
呢间西餐厅绝对系高质素打造
总括而言,呢间西餐厅绝对系一间质素出众嘅餐厅!佢哋嘅菜式精心制作,每一道都充满特色,价钱虽然略高但相当物有所值。如果你钟意品尝高质素嘅西式美食,我绝对推荐你试下佢哋嘅菜色!
😋静静鸡指数 🐥🐥🐣🥚🥚
🔂再偷食指数 ✅✅✅✅☑️
💲减荷包指数 💸💸💵💵💵
——————————————————
店舖资料
📍 荔枝角长顺街15号D2 Place TWO地下G02号舖