2010-05-05
同事唔得闲, 唯有自己一个食晏, 唔想太heavy, 醒起话试好耐又无试过既巴蜀轩, 就取道过去好多OL, 果然酸辣米线都系受OL欢迎多d 看了招牌, 点了招牌猪扒酸辣米线, 本身唔好辣, 但既然系第一次帮衬, 就试下小辣吧$29黎讲算细碗, 成年男士应该唔会够饱, 配菜有芽菜, 酸菜, 肉澡, 先饮左啖汤, 唔算太酸辣, 对唔食辣既我黎讲仲接受到, 但如果好辣之徒小辣应该满足唔到你猪扒系切件放入汤, 一吃之下, 舌头感觉有点麻痺, 唔通味觉出了问题? 定系我唔小心叫左麻辣? 相信猪扒应该系"麻"过黎, 落单之时亦无提及, 唔食麻既朋友要小心了 猪扒尚算可以, 骨唔太黐肉, 有酥炸过既香味, 切件上对女士黎讲系一种体贴, 但如果已经招牌菜就略嫌不足, 不过一试无妨既中午加饮品只需半价, 我叫左杯冻菜蜜, 虽然大杯, 但冰多而无味, 当食酸辣 / 麻辣而想有杯透心凉既饮品救命既时候, 你会觉得好失望, 因为同清水无乜分别
好多OL, 果然酸辣米线都系受OL欢迎多d