2024-01-14 1226 浏览
今晚随心而食,呢家餐厅真系做到我心水嘅地道味道嚟。🍽 前菜一开始嚟嘅洋葱汤,真系层次分明,啖啖洋葱和芝士嘅浓郁味,啫喱啫喱嘅汤底同埋脆脆嘅面包条,绝对系开胃嘅好选择!龙虾汤浓稠得嚟唔会太过,入口龙虾肉又新鲜弹牙,沙律菜选择多样,可以搭配自己钟意嘅酱汁,真系食得好自在。转嚟主菜,牛柳卖相吸引,炮制得点到即止,微焦嘅香口感加上肉质软嫩多汁,著实系今晚嘅明星!至于香煎鳕鱼方面,就深得我心!鱼皮香脆,肉质细嫩,喺海鲜同肉类之间做咗个完美嘅平衡。再点杯香槟作结,真系难以忘怀嘅美食喜悦。整体嚟讲呢间餐厅喺食物质素、分量同味道上都抵赞👍,令人吃咗仲想再吃!食界有咁嘅好去处,实在系幸福满满。🥳🍷