2017-07-15
自从商场重新开张之后开始左好多新餐厅,我到依家都未食晒(只系因为我太少留系呢头食野)今日就一早同妈妈黎左呢度食早餐~入到去坐低,系好有香港韩式装修既餐厅蛮特别既器皿望下menu 先~~呢度既早餐都算好多选择架都几惊喜有成三版咁多咁就落左order,唔打字啦索性upload 张单上黎算见到隔离杯冻饮好大杯!!!不过因为系隔离台我废事影人相呀,不过目测都有400~500ml虽然我叫既系热饮,但系其实都ok 大杯。今次叫左热奶茶,好紧张呀唔知呢度既奶茶系咪有伏架呢???黎得呢d 地方呢就唔会谂住有茶餐厅水平架啦,所以自己个心都会先调低个要求先~系ok 既几好饮,个茶底一定系差d 架啦,淡奶都唔系黑白,不过冲埋一齐都可以接受既。茶底有茶味都唔苦既,奶虽然唔够滑,不过总括而言系ok既!份量好大啊!可能都关我细食事啦,我净系食块多士都饱饱了!鸡扒我无食到,不过妈妈话太咸我块猪扒其实都系重口味既,但系未至于食唔到,而且我都ok 重口味既,所以我食晒我要求都唔系高既人,呢个价钱呢个份量呢个味道,我系喜欢既合理既!所以我又可以有多个选择食早餐啊~~
今日就一早同妈妈黎左呢度食早餐~
入到去坐低,系好有香港韩式装修既餐厅
蛮特别既器皿
望下menu 先~~呢度既早餐都算好多选择架
都几惊喜有成三版咁多
咁就落左order,唔打字啦索性upload 张单上黎算
虽然我叫既系热饮,但系其实都ok 大杯。
今次叫左热奶茶,好紧张呀唔知呢度既奶茶系咪有伏架呢???
热奶茶
茶底有茶味都唔苦既,奶虽然唔够滑,不过总括而言系ok既!
猪扒
份量好大啊!可能都关我细食事啦,我净系食块多士都饱饱了!
鸡扒我无食到,不过妈妈话太咸
所以我又可以有多个选择食早餐啊~~
题外话/补充资料:
侍应们都好有礼貌啊!