2024-01-03 11 浏览
今日lunch hours 终于冇咁忙,可以出去揾间好餐厅慢慢食🥹,前排做嘢真系太辛苦,次次都净系叫外卖!今次同事就同我一齐去咗呢一间日本餐厅到食拉面🍜,好彩我哋放饭嘅时间比较晏,所以都唔会话好多人,好快就揾到位😆🫶🏻🫶🏻番茄肥牛拉面🫶🏻🫶🏻平时都好钟意食蕃茄嘅,我就拣咗呢个蕃茄肥牛拉面,蕃茄汤底好浓郁,而且酸酸甜甜咁好开胃,肥牛嘅份量超级多,而且佢嘅肥牛好好食,肥瘦适中,牛肉嘅味道好浓郁,又吸收到蕃茄汤底嘅味道!拉面口感有咬口,食完真系好饱好满足。🫶🏻🫶🏻味增炸饺拉面🫶🏻🫶🏻同事叫咗呢一个味噌炸饺拉面,同样好好食,佢分咗一只炸饺子俾我,饺子食落好香口,而且又好满嘅馅料,煎到外皮有少少香脆,同事话个汤底都几浓郁,不过又唔会太多味精太咸,啱啱好。
🫶🏻🫶🏻番茄肥牛拉面🫶🏻🫶🏻
🫶🏻🫶🏻味增炸饺拉面🫶🏻🫶🏻