2012-11-15
前晚几个中学fd约打边炉,我就提议黎呢间试下,因为本人好中意食辣.坐低有个fd就叫老板推荐下,老板同我地讲个鸳鸯锅可以试试,1边海鲜1边鸡锅.听落唔错就决定叫依个.配料肥牛就例牌加啦,实叫!另外见佢有串烧同pizza,都想试下所以叫左4只烧蚝、鸡肉芝士辣肉pizza大份的同埋半只翡翠鸡.肥牛同个煲一齐上,鸳鸯锅果然好香,莞茜同佢既汤底夹得好,令鸡几入味,食落辣之余又有好香既香茜味,而且鸡肉可能系滚到刚刚好我地就夹黎食,所以肉质好滑好嫩;海鲜虽然无鸡咁易入味,不过够新鲜同浓郁汤底搭够,依然都好好食.烧蚝闻个时有阵炭蒜味,估唔到食落又唔同,鲜、滑,外熟内生仲有阵海水味,唔错.个pizza我好中意,佢够辣之余但又唔会无左其他料既味道,饼底又够脆,好好味!!呢个我一定会再黎食!!!!至于只翡翠鸡,肉够晒嫩滑食落一流!!好味既野食加上营业时间岩晒我地呢d夜鬼, 我相信打后我都会继续帮衬!!!!!!!!!