2021-03-29 178 浏览
今次叫左个海鲜pizza、面包头同奶昔。其实面包头可以变甜品,主要系个酱转做朱古力但咁我又觉得无咩新意所以无转。一入去基本上都几整齐干净,之所以话基本系因为夜晚去同店内灯光比较暗睇得唔系咁清楚,店员都几funny好似个朋友咁。奶昔基本上ok,系D cream味道觉得少少怪(唔系坏)但讲唔出;到个面包头,主要系想试佢面包ge韧道同佢调出黎ge酱汁,韧道ge话10分入面比7分,其实我系想食比较淋ge酱汁有两种,香草同蒜香牛油(蒜蓉包只味蒜味偏浓)各位唔钟意食蒜ge朋友转甜品好D,香草反而比较淡,可能俾蒜香牛油覆盖左,个人建议切开个包将酱汁点入面会入味D;到个pizza啦~味道浓饼底脆,原来点蒜香牛油都几好食但小心肥啊各位。p.s.味道系浓ge同时都觉得味精都唔少,只可以话高钠ge朋友少食多块