2017-03-26 848 浏览
同老公一直好想试晒佢地既马卡龙,可惜价格唔算亲民,一盒24粒都要$5XX,平时都系食一两粒过下口瘾($20/1)到最近老公生日...终于有借口买一盒唔同味既返去同佢分享啦😝😝😝个日去到,得一个staff,但系见好多人黎换cream brûlée,可能做紧promotion~见个女仔做到踢晒脚但都好好笑容,抵赞👍我三心两意望左好耐,佢知我系送俾人既,就同我解释咩味岩咩人,有咩最受欢迎等等,好nice~本身净系想买12粒,最尾俾佢搞到我咩味都想食,就豪一次!买24粒啦😋返到屋企老公都好惊喜,无谂过我会买俾佢!我最钟意食红桑子同朱古力味,觉得佢都唔会一味得个甜字而我老爸就最钟意食玫瑰味,贪佢有阵阵花香,又唔会系香精味最衰唔记得问佢叫咩名,净系记得佢平阴带眼镜,如果下次经过都会想再帮衬下个个staff~佢真系笑容满分,令我觉得买得好开心😊👍

返到屋企老公都好惊喜,无谂过我会买俾佢!
我最钟意食红桑子同朱古力味,觉得佢都唔会一味得个甜字
而我老爸就最钟意食玫瑰味,贪佢有阵阵花香,又唔会系香精味

24粒装