2024-06-27
Hesheeat - 旺角 今日又去到爱店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐 呢度唔止装修文青 嘢食卖相吸引 而且味道都好唔错 烧原只黑松露春鸡配薯条 烧春鸡爱皮超香脆肉质Juicy嫰滑 即使鸡胸都保留到肉汁唔会鞋口 薯条用上有味嘅薯条 非常香脆 鸡肉冬阴忌廉烩扁意粉 扁意粉有口感烟烟靭靭 个汁酸酸辣辣又有少少忌廉味 夏天食好开胃 唔会感觉Heavy 鸡肉亦煎到轻微香脆 而家天气咁热当然会嗌返两杯冻饮 夏日水果红茶 & 西瓜益力多 朱古力Oreo特浓5.0牛乳软雪糕芭菲 雪糕真系牛奶味超浓 里面仲有Oreo同埋朱古力脆米 增加后感 而且呢个甜品卖相一流 呢间餐厅好多唔同嘅甜品都适合打卡用 肉桂苹果拿破仑 拿破仑嘅酥皮做得超香脆 非常新鲜 而且肉桂苹果酸酸甜甜 加埋中间嘅吉士酱同Cream 配搭均匀 食完都唔会觉得有罪恶感
今日又去到爱店之一 旺角嘅Hesheeat食晚餐
呢度唔止装修文青 嘢食卖相吸引 而且味道都好唔错