2020-11-23
终于嚟到享受放假嘅节奏 由于太耐冇去旅行有啲郁闷嘅关系 今日同女朋友决定行吓中上环 贪佢有好多外国style嘅小店 可以感受下外国气息🙈正当我哋行到有啲攰嘅时候 发现咗呢一间睇落好似几唔错嘅小店 就一于去食啲嘢 chill下😏餐厅墙身主要白色为主 虽然唔算大 但坐落好舒服仲可以同店员有好多交流👍🏻入边仲有无线叉座 可以帮你电话叉埋电添啊 好贴心🥰而呢度主要系以鸡为主嘅汉堡 净系鸡都有好多唔同口味 好多变化👍🏻我哋就叫左个Combo成个套餐有一个汉堡包一份鸡翼同一份薯格佢哋嘅份量都几多 而且仲要系新鲜即叫即整🙈呢度仲会有手套提供俾你 卫生之余仲好方便添阿!👍🏻•Truffle Mayo🍔•-由于本人太钟意食黑松露嘅关系 我又叫咗个黑松露味burger 🤣但佢呢度嘅鸡肉真系整得相当出色 佢哋系人炸嘅方法将鸡嘅表面炸到金黄香脆 但同时间入边肉质保持鲜嫩多汁 配埋个黑松露蛋黄酱 口感香滑之余 每一啖都会渗啲黑松露嘅香味 👍🏻👍🏻•MALA🍗•-除咗burger整得出色之外 鸡翼都有惊喜!我哋叫咗麻辣口味嘅鸡翼 总共一杯都有成5 6只 我哋两个人share都够食!而佢哋嘅调味整得相当出色 外皮脆
入边仲有无线叉座 可以帮你电话叉埋电添啊 好贴心🥰
我哋就叫左个Combo
成个套餐有一个汉堡包一份鸡翼同一份薯格
佢哋嘅份量都几多 而且仲要系新鲜即叫即整🙈 呢度仲会有手套提供俾你 卫生之余仲好方便添阿!👍🏻
•Truffle Mayo🍔•
•MALA🍗•
除咗burger整得出色之外 鸡翼都有惊喜!
而佢哋嘅调味整得相当出色 外皮脆口之余 佢嘅麻香味都入晒落鸡肉到!😋
•Gooseberry Oolong🍹•
嘢饮方面呢度就相当有特色!因为佢哋全部都系主打低卡路里嘅饮品 唔同生果就可以配搭唔同嘅茶底👍🏻
我哋就叫咗个清新啲嘅鹅梅配乌龙茶
梅嘅香味同乌龙茶都几夹 有淡淡的茶香味之余 仲有少少梅嘅甜味🤤 最重要系食完油炸嘢都唔会觉得腻🙈
呢度嘅食物惹味好食外 环境亦都非常舒适 我最吸引系佢个杯低卡路里嘅饮品 行过口渴嘅话呢个选择健康得来又好饮!