平时好少走入去朗屏揾野食,因为觉得位置有点唔就脚,但原来朗屏都真系有几多好西架㖞!今次就去了一间叫做<<求其是旦食>>既西餐厅,个名好特别。一进入店内,已经好惊讶,因为有投射大电视系墙身播紧video。座位坐得舒服,而侍应亦很好态度,好细心。 龙虾汁海鲜扁意粉 - 意粉质地煮得刚刚好,软硬恰当,配上新鲜大头虾,以及少量海鲜,十分好食! 黑松露野菌Pizza – 最怕食完一块已经食饱左个肚既厚Pizza,但我地食既呢个Pizza底好薄脆,一d都唔腻,两个女人每人3块都唔觉得滞,好正。 炸蕃薯条 - 很香脆,一点都唔油腻,带有少少甜味,初头以为会食唔哂,但转头已经成兜清左! 热情果沙冰 – 好大杯,劲抵饮,热情果味道都浓,好饮!奇异果梳打 - 甜度刚好。总括来说,食物方面很有水准,环境同服务态度方面都很好,价钱亦都合理,值得大家都去帮衬同品尝一下。

热情果沙冰 – 好大杯,劲抵饮,热情果味道都浓,好饮!

奇异果梳打 - 甜度刚好。

2021-10-11