招聘中
$16,150-$18,800
月薪
2019-04-18 110 浏览
成日为为食食嘅我,上网见到朋友仔去日本食和食早餐,心思思又想食,原来香港冇乜日式早餐,唯有去酒店食,但系价钱又贵,我谂老公都唔会肯比我晒咁多钱去食个早餐,正当我想放弃嘅时候,竟然俾我发现和民有日式早餐,即刻第二日一早起身拉埋老公去食先原来唔系间间和民都有早餐提供,最近我哋屋企嘅都要去到荔枝角,好在有揸车,唔系嘅话自己搭车去都几麻烦老公嗌咗个洋风早餐,有牛角包,炸鱼柳,炒蛋同埋一杯咖啡,可以加少少钱就有一碗通粉,我就嗌左日式嘅煎三文鱼,甜蛋,面豉汤,冻豆腐同埋一碗白饭,附送一包紫菜,套餐包埋嘢饮,咁样都只系30几蚊,其实真系几抵下食完之后个结论系,系和民食日式早餐,都不及西式早餐好食,所以以后我哋嚟和民都会食西式早餐哈哈

$40 (早餐)