2023-04-10
这间日式浜烧水产,再访又再访,今次带客嚟食,服务亲切,而且食物质素又好,够哂得体🥰嚟到当然要点海产,仲有店员亲自烧🔥蟹味噌甲罗烧, 有蟹肉蟹膏蟹籽,再混入生鹌鹑蛋及香葱,烧热时,香味扑鼻😌, 拌匀一齐食,咸中带甜,鲜味香浓😍雪场蟹矶烧,一客都有多支,店员会剪开蟹脚,好方便食,入口啖啖肉白蚬矶烧,好大只又涨卜卜,见到一只只打开,好似对我哋笑咁🥰云丹海苔芋天妇罗,即系紫菜包海胆再炸,第一次食,外脆内软,好有惊喜🤩左口鱼刺身差不多每次都点,入口爽甜,柔软细腻。另外亦套餐拣咗丰洲鲔鱼盛合$198 及特撰刺身定食配白饭 $188份量好多,无论刺身及寿司都好新鲜,而且仲有牡丹虾、拖罗、带子等,跟餐还有热辣辣蒸蛋、味噌汤、沙律🥗、及前菜渍物不单日式料理,这里的特饮都要试,冰菠萝梳打,及青苹果台风乳酸,外型抢眼,仲好清新🌿
嚟到当然要点海产,仲有店员亲自烧🔥
蟹味噌甲罗烧
蟹味噌甲罗烧
白蚬矶烧,好大只又涨卜卜,见到一只只打开,好似对我哋笑咁🥰
左口鱼刺身差不多每次都点,入口爽甜,柔软细腻。