2023-08-04 528 浏览
平日晚饭时间唔需要等位👀Menu选择多;用QR code落单,好快有得食😋-吉列猪扒咖哩饭 甘口 $62个饭黎到嘅时候觉得咖哩汁好稀,好惊唔够味😵‍💫点知加埋白饭味道岩岩好👍🏻吉列猪扒嘅炸粉唔厚,咬落脆口;猪扒肉质都够firm。咖哩汁嘅配料有细细粒嘅薯仔同萝卜,捞捞下就会不知不觉咁食哂全个饭。🤭-烧咖哩芝士唐扬咖哩饭 甘口 $65会嗌呢个系因为佢餐牌幅相好吸引🤩黎到都图文相符嘅🤭4大旧炸鸡加上微焦嘅芝士,仲有大大只温泉蛋系中间!可惜我每次食温泉蛋都会肚痛,只蛋就交左俾朋友🤣佢表示温泉蛋无过生/过熟,捞饭一流,并且食完无肚痛🤣佢个饭底系炒过嘅咖哩饭,我略嫌味道偏淡。炸鸡有少少炸过龙,有d柴皮,但入面尚算juicy!-呢间餐厅嘅份量都大份,最尾都食到捧著个肚离开🥳
吉列猪扒咖哩饭 甘口 $62

烧咖哩芝士唐扬咖哩饭 甘口 $65

呢间餐厅嘅份量都大份,最尾都食到捧著个肚离开🥳