📍Burgeroom 平日晏昼lunch time嚟到,唔多人,我哋两个人坐得好舒服。餐厅座位阔落,有少少音乐,几适合可以坐低慢慢倾偈、慢慢食嘢。佢喺QR code落单,可以自选想要嘅配菜、或者想走洋葱、走蕃茄都可以自己选择,够方便。🍄 牛肉汉堡套餐 $115我哋叫咗两个牛肉汉堡套餐,一个加配芝士(+$10)。佢个汉堡包好厚,好明显见到佢哋有用牛油轻轻煎过,香牛油味。牛肉充满肉汁,脂肪同埋肉嘅比例啱啱好,充满油脂之余,亦都食到牛肉嘅香味。另外佢嘅蕃茄同埋生菜都几新鲜。成个汉堡整体几完整、新鲜,唔错。🍄直薯条 跟餐跟餐系直薯条,份量都唔少。见到佢个薯条连埋薯仔皮,睇得出佢系逐个薯仔慢慢切出嚟再令佢炸。我钟意食佢多薯仔皮嘅地方,好重薯仔味。🍄 Cappuccino、热玫瑰鲜奶咖啡见到佢个Bar枱有部好大嘅咖啡机,已经感觉到佢哋嘅咖啡应该几唔错。落单可以客制化,热玫瑰鲜奶咖啡就免费拣咗少奶同脱脂奶。一上枱有简单嘅一个拉花,咖啡味道香,咖啡豆都几高质。估唔到一间汉堡餐厅嘅咖啡,水准都几高。值得$35加配套餐,连埋薯条同埋嘢饮。📍Burgeroom (美丽华广场1期) (尖沙咀)尖沙咀弥敦道13
📍Burgeroom

🍄 牛肉汉堡套餐 $115

🍄直薯条 跟餐

🍄 Cappuccino、热玫瑰鲜奶咖啡

📍Burgeroom (美丽华广场1期) (尖沙咀)
尖沙咀弥敦道132号美丽华广场1期2楼207号舖

牛肉汉堡