2016-02-01 242 浏览
今日同屋企人买野系市中心,去到见到有间越南野未食过,佢地都话相吾错想试下!!~ 大约等左半个钟就入到去,待应都好快拾桌和比餐牌我地,因为吾太肚饿我地每样都食少少黎试下!~小食并盘:我自己最爱吃虾片加牛肉米粉,牛肉好香同大片,虾片吾淋又够脆。扎肉爸爸就喜欢,吾太㶶扎肉味都重。春卷都味道不错又够脆口。海南鸡:酱汁多点会更好,鸡份量都好同鸡多肉同嫰,有鸡味吾鞋,仲有酸萝卜可以消滞添。菠萝海鲜炒饭:原来不是一个菠萝出黎有点失望,但果片菠萝都好香同甜,炒饭炒得干身又香,海鲜不太多但都新鲜,加少少肉松和腰果一起食就更好味道。滴漏咖啡:一杯冻和热,原来系一样,只系冻会比多杯冰我地。下面有糖系度滴已经觉好香,饮落去都好滑身同有回甘味,意外好味道。椰青糕:清甜同少少椰青肉,份量都多同有口感软软的,但吾会甲烂都整得不错。
2016-01-31